Over ons

“Ons eerste optreden samen was bij de uitvaart van een gemeenschappelijke vriendin in 2006, sindsdien spelen we regelmatig samen. Inmiddels specialiseren we ons met Duo Anima Eterna op uitvaartplechtigheden en herdenkingsdiensten”

Andrea Bentivoglio is geboren in Argentinië, waar ze haar vioolopleiding begon bij Ljerko Spiller. Op uitnodiging studeerde ze daarna in Zwitserland aan de Menuhin Academy. Ze vervolgde haar vioolstudie bij Ana Chamachenco in Augsburg, Herman Krebbers (Sweelinck Conservatorium) en Philip Hirschhorn (Hogeschool voor de Kunsten, Utrecht). Na haar studie werkte ze als violiste bij het Koninklijk Concertgebouworkest. Later specialiseerde ze zich op de muziek waar haar wortels liggen: klezmer en tango. Andrea speelt momenteel in verschillende ensembles en staat op podia in binnen- en buitenland.

Paul de Boer is geboren in Amsterdam. Hij studeerde piano bij Neville Schäfer en vervolgens bij Fania Chapiro (Muziek Pedagogische Academie Hilversum). Met zijn professionele vocaal ensemble gaf hij vele concerten rond Baltische muziek in Europa, Amerika en de voormalige Sovjet-Unie. Hij werd geridderd door de president van Litouwen voor zijn culturele verdiensten voor dit land. Tevens werd hij benoemd tot Lid van de Orde van Oranje Nassau. Paul is als kerkmusicus verbonden aan de Antonius van Paduakerk in Kortenhoef en leidt het kamerkoor Tegenlicht in Amsterdam. Als pianist concerteert hij zowel solistisch als in verschillende kamermuziekcombinaties.